Norges råeste fyrverkeri leverandør

Helt nytt fyrverkerimerke «First Class Fireworks».
Som navnet indikerer, kan du forvente en nyttårsaften med dette fyrverkeriet i en særklasse.

I tillegg til det eksklusive og flotte designet kan du se frem til et festefyrverkeri i regnbuens vakre farger – og ikke minst drønn. First Class Fireworks er utviklet av to kruttsjefer med over 40 års erfaring i industrien, som velger ut og komponert fyrverkeri med høy kvalitet.

utviklingen av det nye merket startet i januar 2018, der de to kruttsjefene tilbrakte 14 dager i kina for å velge det riktige fyrverkeriet for norske og danske forbrukere. Her testet de mer enn 2000 produkter for å finne nøyaktig det fyrverkeriet du i dag finner i vårt herlige sortiment. For å oppnå førsteklasses kvalitet er fyrverkeriet utviklet i nært samarbeid med kunder i både inn- og utland. i tillegg har first class fireworks sitt eget kontor og ansatte i kina, som for øyeblikket forsikrer den sublime kvaliteten som first class fireworks krever av produktene.

Selv om First Class Fireworks er et selvstendig merke, hører det til fyrværkerieksperten som er danmarks største importør av fyrverkeri. det betyr at både lager og logistikkforhold er på topp, noe som er en stor fordel både for forhandlere og kunder. i tillegg til den store fyrverkeriopplevelsen som du kan forvente fra First Class Fireworks, er det også kontroll på sikkerhet. alle produktene er ce-godkjent, som betyr at fyrverkeriet overholder alle sikkerhetskravene som både norge og eu krever.

First Class Fireworks er med andre ord det nye friske pustet på det norske fyrverkerimarkedet, hvor det ikke er et komprimiss med sikkerhet eller kvalitet.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

FYRVERKERI KATALOG 2021