Skip to main content

First Class Fireworks – Nordens ledende fyrverkerimerke.

Passion for fyrverkeri

“Sender to krutt tosser til Kina i 14 dager, og de kommer hjem med sitt eget fyrverkerimerke.”

First Class Fireworks er skapt av Søren Gjørtz og Klaus Langkilde, to erfarne fyrverkerieksperter med mer enn 40 års erfaring i bransjen.

Ambisjonen er å være markedsledende innen kvalitetsfyrverkeri i hele Norden.

Velger, utvikler og tester alt selv.

Nyttåret starter alltid tidligere hos oss. Gjennom tett kontakt og utallige reiser til kinesiske fyrverkerieksperter jobber vi det meste av året med å utvikle og velge ut det beste fyrverkeriet for våre kunder i og utenfor Danmark.

Det skal være i orden

Når man sier fyrverkeri, sier man også Kina. Det er ingen tvil om at gjennom historien har de alltid forsvart sin posisjon som verdens ledende eksperter innen pyroteknikk.

Derfor var det heller ikke en vanskelig beslutning å etablere et eget kontor og ansette personell i Kina. Det er ren utopi å tro at man kan utvikle et ledende fyrverkerimerke uten å være fysisk til stede.

Vi forventer mye av samarbeidet og produktene vi er med på å utvikle, derfor engasjerer vi oss enormt i hele prosessen

Nye tider

Kravene til fyrverkeri øker hvert år

Det er ikke bare de flotte fargene på himmelen det stilles krav til, men også en rekke krav til CO2-utslipp, valg av materialer og beredskap i den grønne omstillingen.

Dette er riktig vei å gå, og vi er stolte av å være en pionervirksomhet på området.

Bærekraft

Derfor jobber vi målrettet med å fjerne plast fra vårt fyrverkeri og minimere avtrykket våre produkter, metoder og lagring etterlater.

Les vår bærekraftsrapport og få innsikt i områdene der vi gjør en forskjell.

Våre produkter når langt ut

Dere har vokst utover grensene og leverer nå til flere land i Norden. Det er en fantastisk reise å være en del av, og ikke minst frukten av det harde arbeidet som er lagt ned i utviklingen av fyrverkeri av høyeste kvalitet.

Vi elsker jobben vår

Vi ønsker å være de beste og være med på å kontinuerlig drive utviklingen innenfor fyrverkeribransjen. Det er heldigvis at vi jobber innenfor et område hvor både lidenskapen og interessen er til stede.

Sikkerhet fremfor alt

Alle våre produkter er CE-godkjente, noe som betyr at de oppfyller alle sikkerhetskravene som både dansk og EU-lovgivning stiller.

First Class Fireworks representerer den nye friske vinden på det danske fyrverkerimarkedet, der sikkerhet og kvalitet aldri er blitt forsømt.

Close Menu