Skip to main content

Bli First Class Fireworks fyrverkeriforhandler

Hos First Class Fireworks ser vi alltid etter forhandlere.

Lese mer

Landsdekkende fyrverkerileverandør

Hos First Class Fireworks er vi altid på utkikk etter forhandlere. Vårt fyrverkeri er av høyeste kvalitet, og vår ambisjon er at det skal selges til alle dansker gjennom et sterkt forhandlernettverk.

Et sterkt bakteppe

Vi støtter våre forhandlere, både de store og små! Vi har logistikken i orden, fra bestilling, opplæring og til salg hos våre forhandlere.

Fyrverkeri du ikke får andre steder

Vi er med i alle beslutninger om design og utseende av det fyrverkeriet vi handler på det europeiske markedet. Vi bruker hele året på å kommunisere og samarbeide med de største og beste fyrverkerifabrikkene i Kina.

Som forhandler får du

Bliv forhandler

Markedsført i hele landet

Alle skal kjenne til First Class Fireworks. Vi jobber alltid målrettet for at markedsføringen vår skal nå ut til alle kunder – til fordel for våre forhandlere.

Derfor er vi alltid aktive på alle plattformer når salget av fyrverkeri nærmer seg. Det er ingen hemmelighet at vi gjerne ser at alle dansker aktivt velger vårt fyrverkeri til sin nyttårsaften.

.

Ambassadør

Oliver Nelander

Oliver utdanner seg som fyrverkerkunstner og deler spennende øyeblikk fra sin fyrverkerireise på sin YouTube-kanal – FireworkBrother DK. Han involverer sine seere i den fargerike verdenen av fyrverkeri..

Oliver er en ekspert innen fyrverkeri

Ambassadør

Brian Frederikmose

Mannen bak BF Lifestyle er den 29 år gamle bilentusiasten Brian. Med sin vide nysgjerrighet og fascinasjon for biler, tar han oss med inn i hans hverdag, som er mye mer enn bare fart, røykende dekk og motorstøy.

Brian er en ekte guttunge

Følg med på våre sosiale medier

Begynn din forhandlerreise i dag

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg så snart som mulig.

Close Menu